PROJECTMANAGEMENT TOOLS

Efficiënt projectmanagement voor teams

Bekijk het grotere geheel en focus op het werk dat er toe doet. Creëer een duidelijk overzicht van de voortgang om alles onder controle te houden en taken te prioriteren.

 • Lista de Projetos
 • Tableau
 • Gestion de projet
 • Linha do Tempo

VERTROUWD DOOR BEDRIJVEN VAN ALLE VORMEN EN MATEN

PROJECTMANAGEMENT

Volg de voortgang van ieder project
vanuit één centrale hub.

Projectmanagement met ingebouwde tijdregistratie om het dagelijkse werk te stroomlijnen.
Visualiseer in real-time elke taak waaraan het team werkt, zonder van applicaties te wisselen.

Volg de voortgang

Houd bij wat je team doet om op de hoogte te blijven van wat er binnen je projecten gebeurt. Krijg een duidelijk overzicht van wat er gedaan moet worden en hoever je bent in elk project.

Delen van bestanden

Voeg projectbestanden toe en deel ze met je team. Verbeter teamwork door al je bronnen georganiseerd te houden in één centrale hub voor gemakkelijke toegang. Vermijd bijlagen en downloads, en verlies nooit meer een document.

Aangepaste rapporten

Maak je eigen projectlabels om gedetailleerde informatie toe te voegen voor je team in al je projecten. Pas elk project aan met relevante gegevens die automatisch worden weergegeven in bedrijfsrapporten.

TAAKBEHEER

Verbeter de prestaties van medewerkers

Om het teamwerk efficiënt te beheren, is het essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde kant op kijkt. Dit kan worden bereikt door het bevorderen van transparantie en het opbouwen van een werkcultuur van vertrouwen.

Samenwerken

Met Aajogo kun je gemakkelijk taken en subtaken maken en toewijzen, bestanden toevoegen en meldingen instellen. Een eenvoudige en effectieve manier om samen te werken en teamwork te coördineren vanuit één centrale plek.

Communiceren

Om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen, kun je eenvoudig notities, beschrijvingen en opmerkingen toevoegen aan elke taak en ieder project. Op die manier kun je effectief communiceren met iedereen die bij het project betrokken is.

Beheer machtigingen

Geef elk teamlid de toegang die ze nodig hebben om hun werk te doen en bescherm gevoelige gegevens. Wijs gebruikersrollen toe met verschillende niveaus van machtigingen indien nodig.

Synchroniseer werk

Monitor de voortgang van een project door een duidelijk overzicht te krijgen van alle taken op een Kanban-bord. Door taken en projecten aan te maken, goed te prioriteren en ze vervolgens af te ronden, kun je een gestroomlijnde werkwijze creëren.

Taken bijhouden

Om een productieve workflow te behouden, is het belangrijk om taken te organiseren en toe te wijzen aan verschillende teamleden. Bovendien is het essentieel om taken eenvoudig te delen om ervoor te zorgen dat iedereen gesynchroniseerd blijft.

Vervaldatums instellen

Het is belangrijk om de vervaldatums van je project in de gaten te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de deadlines. Focus je op het succesvol afronden van het werk, in plaats van je zorgen te maken over strakke deadlines. Dat doen wij voor je!

PROJECT TIJDLIJN

Overzicht van de voortgang van ieder project

Om je tijdlijn effectief te organiseren, is het belangrijk om gebruik te maken van projectmijlpalen, zodat je de voortgang duidelijk kunt visualiseren en mogelijke knelpunten kunt identificeren. Dit is bovendien belangrijk om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden van alle betrokkenen bij het project.

Linha do Tempo

Wijs middelen slim toe en bekijk hoe alles in het project op zijn plek valt

Maak een duidelijk projectplan door mijlpalen en deadlines vast te stellen

Visualiseer alle lopende projecten om te zien hoe ze met elkaar verbonden zijn

PROJECTRAPPORT

Analyseer de winstgevendheid van ieder project met inzichtelijke rapporten

Om ervoor te zorgen dat je projecten op tijd en binnen het budget verlopen, is het essentieel om volledig inzicht te hebben in de voortgang van het team. Een effectieve manier om dit te bereiken, is door gegevens te visualiseren. Door deze visualisaties te delen en te analyseren, kun je de benodigde informatie verkrijgen om de juiste beslissingen te nemen en de groei van je bedrijf te stimuleren.

tijdregistratie home time report

INTEGRATIES

Voeg tijdregistratie toe aan de apps die je al dagelijks gebruikt

Om naadloos aan te sluiten bij de werkgewoonten van je team, is het mogelijk om Aajogo te synchroniseren met de tools die teamleden al dagelijks gebruiken. Hierdoor kunnen ze elke gewerkte minuut registreren, zonder voortdurend te hoeven wisselen tussen verschillende apps.
Bekijk meer dan 50 integraties
 • Ons geloof is dat het succes van onze klanten ook ons succes is. Daarom zijn we vastbesloten om hen volledig te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Met trots staan we klaar om hen te helpen bij de dagelijkse uitdagingen die ze tegenkomen en om hun werkdagen te verbeteren. Bovendien zijn we bijzonder dankbaar voor de positieve feedback die we ontvangen. Kortom, dik tevreden! bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals.

  on g2.com

 • Met veel plezier houd ik mijn facturabele uren voor klanten bij dankzij dit geweldige platform. De eenvoud ervan maakt het bijhouden van mijn werkzaamheden een fluitje van een cent. Allereerst organiseer ik mijn belangrijkste klant en vervolgens worden alle afgeronde projecten voor hen individueel berekend. Kortom, 5 sterren! bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals.

  on g2.com

 • Een behulpzame partner voor mijn bedrijf! Aajogo is extreem intuïtief in gebruik. Het heeft alle functies die ik wil in een tijdregistratieprogramma, en zelfs enkele waarvan ik niet wist dat ik ze wilde. Maar waar ik wel dol op ben! Kortom, ik ben helemaal blij! bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals. bovendien. bijvoorbeeld. zoals.

  on g2.com

UITSTEKENDE BEOORDELINGEN

Vertrouwd door Allerlei Soorten Klanten

Met volledige overtuiging geloven we dat het succes van onze klanten onlosmakelijk verbonden is met ons eigen succes. Daarom zetten we ons met grote toewijding in om alles in het werk te stellen om hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Het verheugt ons om hen bij te staan in hun dagelijkse uitdagingen, waardoor hun werkprocessen aanzienlijk verbeteren. Hun feedback is voor ons van onschatbare waarde en wordt zeer gewaardeerd.
TIME TRACKING APP

Houd de tijd per project bij, niet de mensen

Ontketen teamproductiviteit
met effectief projectmanagement

Get started
Sign in with Google